• Head Ski Rent Ylläs

Ylläs välinevuokraamo – Sukset, laudat, pyörät ja paljon muuta

Head Ski Rent Ylläs on täyden palvelun välinevuokraamo, Sport Shop ja huolto. Vuokraamme ja myymme parhaat välineet rinteeseen, kesät talvet!

Olemme Ylläksen suurin välinevuokraamo parhaalla mahdollisella paikalla. Löydät meidät Ylläs 1 Gondolihissin ala-asemaa vastapäätä.

Varausta ei tarvitse tehdä. Vuokravälineitä riittää kyllä kaikille!

Ylläksen vuokraamo on auki ympäri vuoden!

Head Ski Rent Ylläs suksivuokraamo sisältä

Ylläksen vuokraamo toimii samoissa tiloissa suksihuollon ja Sport Shopin kanssa, joten kaikki hoituu mahdollisimman vaivattomasti saman katon alla.

Talvivalikoimastamme löydät parhaat laskettelu- ja maastohiihtovälineet sekä telemarksetit ja lumilaudat aina hyvin huollettuina. Myös ahkiot, lumikengät, Burtonin Split-boardit, off-pistesukset, lumivyöryvarusteita, Nadasurf- ja offilumilaudat sekä fatbiket vuokraat helpoiten meiltä.

Kesällä valikoimastamme löydät läskipyörät sekä enduro- ja freeride-pyörät. Kesälle 2018 UUTUUTENA Canyon Torque enduro/freeride-pyörät sekä polulle että hissipyöräilyyn.

Sport Shopista löydät tuotteita muun muassa HEAD, OAKLEY, Black Diamond, Mons Royale, Sweet Protection, Ylläs, LEKI, Vimana ja Capita -brändeiltä.

Head Racing Center vuokraa ammattilaisten välineet. Samat välineet, joita esim. HEAD World Cup Rebels -tiimin laskijat käyttävät. Ota yhteyttä ja kysy tarkemmin, mitä Pro-kamoja meillä on tällä hetkellä tarjolla.

Head Ski Rent huolto Ylläksellä hoitaa lautojen ja suksien hionnat sekä kaikkien välineiden kunnossapidon. Huollot voit tilata käsitöinä tai puoliautomaattisen Wintersteiger -huoltokoneen työstämänä.

Talvi 2018 – 2019 - Suksivuokraamo ja Suomen parhaat rinteet

Ylläs tarjoaa Suomen pisimmät rinteet ja laajimman rinnevalikoiman. Ylläksellä on yhteensä 63 rinnettä (6 vihreää, 27 sinistä, 23 punaista, 7 mustaa) ja 28 hissiä. Rinteitä löytyy siis kaiken tasoisille laskijoille.

Head Ski Rent on Ylläksen päävuokraamo, suurin suksivuokraamo aivan Ylläsjärven rinteiden ala-asemalla. Vuokraamostamme löytyvät välineet kaikille laskijoille.

Valikoimastamme löytyvät HEAD sukset kilpalaskijasta vasta-alkajalle ja kaikille siltä väliltä. Tietysti murtomaahiihtoon on myös tarjolla hyvin huolletut sukset.

Meiltä vuokraat myös: telemarksetit, lumilaudat, ahkiot, lumikengät, Burtonin Split-boardit, off-pistesukset, Nadasurf- ja offilumilaudat sekä tulevalla kaudella uutuutena välineet Off piste -hiihtoon, vyöryvarusteet ja sähköläskipyörät.

Kesä 2018 – Pyörävuokraamo ja parhaat pyöräilyreitit

Toivotamme sinut tervetulleeksi Ylläkselle kesälläkin. Alueemme pyöräilyreittien kattavuus on yksi maailman laajimpia, yli 300km! Löydät vuokraamon valikoimasta laadukkaat Fatbiket endurot, freeride ja alamäkipyörät edullisesti.

Kesällä 2018 vuokraamosta löytyy myös UUDET Canyon Torque enduro/freeride-pyörät sekä GHOST-alamäkipyöriä varusteineen.

Ylläs-Pallastunturin kansallispuiston vaellusreitistö avattiin pyöräilijöiden käyttöön muutamaa reittiä lukuun ottamatta. Kansallispuistoon pääset HEADin tai Haibiken fatbike eli läskipyörillä.

HEAD SKI RENT Ylläs 

Auki joka päivä

9:45 - 17.15

Vaeltajantie 2

95980 Ylläsjärvi
+358 40 450 3758

yllas@headskirent.fi

(Iso-Ylläksen gondoliaseman ja lipunmyynnin vieressä)